Anasayfa Haberler Lastik Bilgileri İletişim
  • 09-12-2015

    Konlas, Lasmax bayilerinin katılımıyla 23 - 30 Kasım tarihleri arasında Jakarta ve Bali'ye unutulmaz bir seyahat gerçekleştirdi.

    Jakarta'dan başlayıp mükemmel kumsallarıyla ünlü ve birçok filmede ev sahipliği yapan Bali ile son bulan seyahate, Lasmax bayilerinin yanı sıra Konlas A.S?. Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Küçüksönmez, Türkiye Satış Müdürü Emre Aktuna, İstanbul Bölge Müdürü Serkan Kartal ve Dış Ticaret Müdürü Ali Aydoğmuş'da katıldı.

    Jakarta şehir turu Endonezya'nın tüm bölgelerinin kültür vitrini olan "TAMAN MINI INDONESIA INDAH" isimli eğlence parkında başladı. Bu parkı özel kılan Endonezya'yı bir seferde gezmekle eşdeğer olması ve Endonezya yaşamını ve tüm yönlerini yansıtmasıdır. Jakarta seyahatinin devamında GT Radial lastiklerinin üretildiği "GAJAH TUNGGAL" fabrikasına ziyaret gerçekleştirildi. İlgili birim müdürleri tarafından bayilerimize verilen birifingten sonra lastiğin tüm üretim aşamaları bayilerimiz tarafından gözlemledi. Akşam saatlerinde Bali'ye hareket eden bayilerimiz buradaki geziye BALİ MARINE PARK'ta başladı.

    Bali kültürünü Afrika Bozkırı ile harmanlayan bu parkta Komodo Ejderi, Beyaz Kaplan, Sumatra Kaplanı ve Sumatra Fili gibi canlı türlerini görme imkanı bulan bayilerimiz, buradan UBUD Maymun ormanlarına geçtiler. Yağmur ormanlarının içerisinde yer alan ve uzun kuyruklu makak maymunları tarafından mesken edilmiş doğal rezerv tapınak komplekslerini gezen bayilerimiz akşam saatlerinde Ubud Sarayını ziyaret ettiler.

    Gezinin devamında Kuta bölgesinde bulunan "GROUND ZERO" anıtını ziyaret eden ekibimiz daha sonra Bali'nin simgesi haline gelen "TANAH LOT" tapınağında hatıra fotoğrafları çektirdiler. Bali'de ki son günlerinde deniz seviyesinin 70 metre yukarısında bulunan "ULUWATU TAPINAGINA" giden gezi ekibi Hint Okyanusunun büyüleyici görüntüsü eşliğinde Kecak Ateş Dansını seyrettiler.

    Tüm yılın stresini ve yorgunluğunu bu gezi ile atan bayilerimiz keyifli zaman geçirerek ülkemize döndüler. Tüm bayilerimiz için bu tür motivasyon organizasyonları gelecek dönemlerde de devam edecektir.

    Jakarta ve Bali seyahati sırasında gezi ekibini en iyi şekilde ağırlayan GT Radial Yetkililerine teşekkür ederiz.

     
       

    
    ÜRÜNLER   HİZMETLER   BAYİLER   KURUMSAL   İLETİŞİM
      İSTANBUL
      0212 465 5 465
      KONYA
      0332 342 47 47
    Binek Lastikler
    4X4 / SUV Lastikler
    Hafif Ticari Lastikler
    Lastik Arama
    Lastik Satış & Servis Bayilik Başvurusu

    Şirket Bilgisi
    Markalar
    Garanti
    İnsan Kaynakları Sosyal Medya
    İletişim Bilgileri
    İletişim Formu
    Şikayet Formu
    Site Kullanım Hakları | Tüm Hakları Saklıdır. © 2013